Thalassotherapija Crikvenica izvještaj galerija

Thalassotherapija Crikvenica izvještaj galerija

Thalassotherapija Crikvenica izvještaj galerija

U organizaciji matice umirovljenika i ove godine ljetovala je grupa umirovljenika u Crikvenici. Uz komforni smještaj izvrsnu hranu, kupanje u moru i rekreaciju .Posebno su koristile fizikalne terapije/masaža, ultrazvuk, aroma terapija, vježbe, posjeta Trsatu i gospi trsatskoj bila je pravo duhovno okrepljenje.

Izlet brodom do Njivica na Krku bio je posebno zanimljiv jer osim predivne plovidbe, posebni „stanovnici jadrana“ delfini atraktivnim skokovima oko broda pozdravili su turiste. Ovo divno ljetovanje ostati će zauvijek u lijepim uspomenama.

Comments (1)

  1. Sanjin :

    Crikvenica u Hrvatskoj poznata je destinacija i ljetovalište na Kvarneru http://www.apartmani–hrvatska.com/grad-Crikvenica-u-Hrvatskoj/, a osim toga i poznato je lječilište za asmatičare i bronhitičare. Naša kućna prijateljica iz Zaprešića boluje od Asme, dolazi dva puta gidšnje u Thalassotherapija na lječenje. Svaki puta kada boravi u Crikvenici jednostavno je preporodi. Svakako želim ovim putem naglastiti i preporučiti “Thalassotherapija Crikvenica” usluga je definitivno na nivou, doktori su ljubazni, smještaj je jako ugodan, ma sve riječi su za pohvalu, samo tako nastavite i pomažite ljudima.

Leave a Reply